Popuptält.se slår upp portarna

4 juni 2015

Det är torsdag kväll och snart är det dags. Det är premiär!

Vi öppnar upp Popuptält.se för omvärlden och är förstås både spända och lite nervösa, men framför allt förväntansfulla. Vi har jobbat med produkterna länge på Cedecor och känner till dom väl. Att exponera företag och föreningar är vår vardag, och är något vi är väldigt duktiga på och har mycket erfarenhet av. Men det är förstås inte alla produktserier vi lansera en egen hemsida till vilket gör det lite extra roligt.

Imorgon är det första upplagan av Wenngarn Equestrian Summer Games och det är också första gången vi visar Popuptält för er! Wenngarn som organisation är en kund och sammarbetspartner sedan lång tid tillbaka, som vi bland annat fått äran att leverera 10st Eclipse II tält till. Som vi också kommer att få se imorgon på Wenngarn Equestran Summer Games.

Men som alla projekt i tidigt stadie är vi inte riktigt färdiga ännu. Vi har inte riktigt hunnit få upp alla produkter här på sidan men kommer att komplettera löpande under hela sommaren. Så glöm inte att titta förbi med lagom mellanrum.

Om inte är det alltid välkommen att slå oss en signa om det är något du undrar över eller saknar!

Arkiv

Kategorier