Wenngarn Equestrian Summer Games

6 juni 2015

Wenngarn Equestrian Summer Games

Det är en riktigt bra helg för de ridsportsintresserade med tävlingar över hela landet och lite större evenemang som Strömsholm och Wenngarn Equestrian Summer Games som både kan upplevas på plats i storslagna miljöer men också som livesändningar på nätet.

Vi upplever dem gärna på plats och denna helg är det Wenngarn som drar det längre strået.

Wenngarn Equestrian Summer Games är ett nytt evenemang med ett lite annorlunda och framför allt häftigt upplägg med hoppning mitt i Wenngarns slottsträdgård. Ett vackert och välarrangerat arrangemang av Märsta Ridklubb tillsammans med Wenngarn Event AB.

Popuptält och Cedecor har, tack vare ett långt samarbete med MRK och Wenngarn, fått äran att även denna gång vara huvudleverantör av allt ifrån tält och flaggor till kläder och trycksaker. På plats ser ni bland annat några Eclipse II tält från Popuptält.se. Men också skyltar, banderoller och flaggor från Cedecor runt om området.

Arkiv

Kategorier